BIP
13.02.2019

Lista kandydatów spełniających wymagania na stanowisko - Księgowa/y w Zespole Ekonomiczno-Księgowym

Lista kandydatów spełniających wymagania formalne, dotycząca procedury naboru na wolne stanowisko pracy – Księgowa/y w Zespole Ekonomiczno-Księgowym w WFOŚiGW w Lublinie.
W dniu 11 lutego 2019 roku o godz. 1500 upłynął ostateczny termin składania ofert na stanowiska pracy Księgowa/y w Zespole Ekonomiczno-Księgowym w WFOŚiGW w Lublinie.
Informujemy, że do WFOŚiGW w Lublinie wpłynęły 2 oferty. Komisja, działając zgodnie z Regulaminem naboru na wolne stanowiska w WFOŚiGW w Lublinie, wprowadzonym Zarządzeniem Prezesa nr 5/2018 z dnia 5 lutego 2018 roku, po przeprowadzeniu oceny formalnej złożonych aplikacji na ww. stanowisko pracy, do II etapu rekrutacji zakwalifikowała dwie kandydatki, spełniające wymagania formalne określone w ogłoszeniu:
1) Magdalenę Michaluk-Krzyszczak, zam. Lublin,
2) Annę Marię Gaik-Siomak, zam. Lublin

Drugim etapem rekrutacji będzie przeprowadzenie rozmów kwalifikacyjnych z kandydatami, które odbędą się we wtorek 19 lutego 2019 roku od godz. 900O terminie rozmowy kwalifikacyjnej kandydatki zostaną poinformowane telefonicznie.

Na rozmowę kwalifikacyjną należy  stawić się z ważnym dowodem osobistym.

Rejestr zmian