BIP
20.08.2019

Lista kandydatów spełniających wymagania formalne na stanowisko – Młodszy specjalista w Zespole Ekspertów Ekologicznych

Lista kandydatów spełniających wymagania formalne, dotycząca procedury naboru na wolne stanowisko pracy w Wojewódzkim Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Lublinie (zwanym dalej „WFOŚiGW”) – Młodszy specjalista w Zespole Ekspertów Ekologicznych.
Miejsce świadczenia pracy: Chełm/Włodawa

W dniu 19 sierpnia 2019 roku o godz. 15.00 upłynął ostateczny termin składania ofert na ww. wolne stanowisko pracy w WFOŚiGW.
Informujemy, że w ww. terminie do WFOŚiGW wpłynęła 1 oferta. Komisja, działając zgodnie z Regulaminem naboru na wolne stanowiska pracy w Biurze Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Lublinie, wprowadzonym Zarządzeniem Prezesa Zarządu WFOŚiGW nr 18/2019 z dnia 19 marca 2019 roku, po przeprowadzeniu oceny formalnej złożonych aplikacji na ww. stanowisko pracy, do II etapu rekrutacji zakwalifikowała następujących Kandydatów spełniających wymagania formalne określone w ogłoszeniu:

1) Justyna Wójcicka zam. Chełm.

Drugim etapem rekrutacji będzie przeprowadzenie rozmowy kwalifikacyjnej z Kandydatką, która odbędzie się w dniu 23 sierpnia 2019 roku, w godz. 9.00 – 9.15. O terminie rozmowy kwalifikacyjnej Kandydatka zostanie poinformowana telefonicznie lub drogą elektroniczną. Na rozmowę kwalifikacyjną Kandydatka powinna stawić się z ważnym dowodem osobistym.

Rejestr zmian